Homeland seizoen 8 vanaf zondag te zien op NPO 3 en NPO Start

Homeland seizoen 8 vanaf zondag te zien op NPO 3 en NPO Start
Hoe gaat deze spannende serie aflopen?

Kijktip :

Zondag 5 april is het dan eindelijk zo ver: het achtste en laatste seizoen van de succesvolle serie Homeland gaat van start op NPO 3. Eindelijk komen we te weten hoe het afloopt met CIA-agente Carrie Mathison en haar superieur Saul Berenson.

Herstellen
Aan het begin van het achtste seizoen moet Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes) nog flink bijkomen van haar gevangenschap in Rusland. Grote vraag is dus of Carrie al wel klaar is voor een nieuwe missie, maar de plicht roept en dus wordt ze onverbiddelijk gevraagd voor een nieuwe opdracht. Saul Berenson heeft namelijk een opdracht gekregen van de Amerikaanse vicepresident.

Taliban
Berenson, het hoofd van de Midden-Oosten-afdeling binnen de CIA, moet namelijk vredesonderhandelingen met de Taliban in Afghanistan opzetten. Een buitengewoon lastige klus en na rijp beraad begint het bij Saul te dagen dat hij opnieuw een beroep zal moeten doen op Carrie. En zo stort de dappere heldin uit Homeland zich voor de laatste keer in een levensgevaarlijke missie.

Het achtste en laatste seizoen van Homeland is vanaf zondag 5 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt alle afleveringen van het achtste seizoen van Homeland terugkijken bij Gids.tv. Je kunt de eerste zeven seizoenen van Homeland ook streamen via Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Homeland seizoen 8 vanaf zondag te zien op NPO 3 en NPO Start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV