Vanavond op tv: Theo Maassen in Verborgen verleden, nieuw seizoen Cold Feet en meer

Vanavond op tv: Theo Maassen in Verborgen verleden, nieuw seizoen Cold Feet en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 april

Kijktip :

Vanavond zijn het de publieke omroepen die het beste aanbod hebben. Van nieuwe series tot terugkerende Britse sitcoms en van cabaret tot een nieuw seizoen van Verborgen verleden: er is veel te kiezen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Koppensnellers

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanavond start de nieuwe Nederlandse tragikomische serie Koppensnellers. De afleveringen zijn de komende acht vrijdagen om 20:25 uur te zien op NPO 3. Koppensnellers gaat over de meedogenloze zakenvrouw Dana Woerdenbagh. Ze keert na jaren terug naar Nederland om zich te verzoenen met haar rancuneuze zoon Lucas en probeert ondertussen op gehaaide wijze de leiding te krijgen over een ingedutte kwaliteitskrant.


Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

De theatervoorstelling Zelden Zoiets Gezien van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs, maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode letters van het dak te halen. Niets staat derhalve een landing van de belangrijke prijsvechters nog in de weg. Ter Haxel denkt groot! Geef de natuur terug aan het asfalt.


Verborgen verleden: Theo Maassen

NPO 2
NPO 2
20:35 uur

Verborgen verleden is vanaf vanavond terug op NPO 2 met acht nieuwe uitzendingen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt cabaretier Theo Maassen in zijn familiegeschiedenis. Theo Maassen heeft twee grote vragen, die allebei met zijn opa's te maken hebben. Wie was de biologische vader van zijn moeder? Theo weet dat de man tegen wie hij 'opa' moest zeggen, zijn echte opa niet was. Wie was zijn biologische opa dan wel?


Nieuw: Cold Feet seizoen 9

NPO 3
NPO 3
21:15 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van de Britse tragikomische serie Cold Feet, die gaat over vriendschap, relaties en ouderschap. De afleveringen van dit negende seizoen zijn elke vrijdag rond 21:20 uur te zien op NPO 3. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wil Jenny samen met Pete hun oude leven weer oppakken. David moet er aan wennen dat Karen en Adam nu iets moois hebben samen. Adam ligt onder vuur op zijn werk en probeert daar iets aan te doen.


Nieuw: No Offence seizoen 3

NPO 2
NPO 2
22:30 uur

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Britse detectiveserie No Offence te zien op NPO 2. De komende drie vrijdagen om 22:25 uur worden dubbele afleveringen uitgezonden. No Offence gaat over inspecteur Viv Deering, die op het politiebureau Friday Street in Manchester op geheel eigen wijze een team van toegewijde rechercheurs leidt. Samen zetten ze zich in voor de veiligheid van de stad en haar inwoners.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Theo Maassen in Verborgen verleden, nieuw seizoen Cold Feet en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV