Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch start zondag op MTV

Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch start zondag op MTV
Liefde en seks op paradijselijke locatie

Kijktip :

Op zondag 5 april gaat het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start op MTV. Hierin gaat acht Nederlandse en Vlaamse singles naar een paradijselijke locatie voor een zomer vol liefde én seks. MTV laat zien hoe het de singles vergaat.

Thailand
In het tropische Thailand ontmoeten de vrijgezellen elkaar voor het eerst en bij sommigen springt de vonk direct over. De van het testosteron blakende mannen en de perfect opgedofte vrouwen vallen goed bij elkaar in de smaak, maar om elkaar nog beter te leren kennen worden ze door de 'Tablet of Terror' gelijk met elkaar op date gestuurd.

Verrassingen
Langzaam maar zeker beginnen de vonken bij iedereen over te springen, maar net op het moment dat de eerste intimiteiten zich aandienen, heeft de Tablet of Terror een aantal (onaangename) verrassingen voor de deelnemers in petto. Al snel staat de eerste ex op het strand, en dat is een garantie voor drama.

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 5 april wekelijks om 21.30 uur te zien op MTV. Lees hier waar je MTV kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch start zondag op MTV of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV