Maandag in Spoorloos: gruwelijk familiedrama

Maandag in Spoorloos: gruwelijk familiedrama
Het tragische verhaal van Jan en Nilda

Kijktip :

Komende maandag (6 april) staat er weer een emotionele en schokkende aflevering van Spoorloos op het programma. Dit keer gaat Camila op zoek naar de Braziliaanse familie van haar moeder Nilda, die lang geleden naar Nederland verhuisde. Daar speelt zich een gruwelijk familiedrama af.

Dochter
Inmiddels is Camila helemaal geïntegreerd in Nederland, want ze was pas drie jaar oud toen haar moeder Nilda besloot om Brazilië achter zich te laten. Ze verliet het Zuid-Amerikaanse continent en streek neer in Europa - Nederland, om precies te zijn. Hier kreeg Nilda een relatie met Jan en samen kreeg het stel nog een dochter.

Ruzie
De relatie van Jan en Nilda gaat echter niet over rozen. Jan heeft psychische problemen en dit resulteert in een ongekend familiedrama. Als Camila vijf jaar oud is brengt Jan tijdens een ruzie haar moeder Nilda om het leven. Jan wordt opgepakt en de zusjes worden naar zijn ouders gebracht, waarna ze in een pleeggezin terechtkomen.

Spoorloos is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Spoorloos: gruwelijk familiedrama of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV