Nieuw programma Britts Gouwe Ouwen begint maandag op SBS 6

Nieuw programma Britts Gouwe Ouwen begint maandag op SBS 6
Britt Dekker helpt in verzorgingstehuis

Kijktip :

Voordat het coronavirus ook ons land bereikte, was Britt Dekker druk bezig met de opnamen van Britts Gouwe Ouwen. Vanaf maandag 6 april is het resultaat hiervan te zien op SBS 6 en de beelden lijken nu al uit een andere tijd te komen. Britt helpt namelijk mee in een verzorgingstehuis, waar iedereen nog in en uit mag lopen.

Sweelinckhof
Momenteel heeft het coronavirus het land in zijn greep. Een gevolg hiervan is dat alle verzorgingstehuizen voor ouderen op slot gaan, omdat zij tot de kwetsbare doelgroep behoren. Voor de ellende begon liep Britt echter een tijdje mee in het verzorgingstehuis Sweelinckhof, omdat ze wil laten zien dat werken in de ouderenzorg divers en vooral heel dankbaar is.

Wensen
Tijdens haar verblijf in het verzorgingstehuis organiseert Britt tal van leuke uitstapjes en gezellige evenementen voor de ouderen, waardoor ze soms uit hun eenzaamheid worden gehaald. Ook probeert Britt de wensen van een aantal bewoners te laten uitkomen. De ouderen die ze ontmoet zitten vol met mooie verhalen en levenslust.

Het nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag 6 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Britts Gouwe Ouwen begint maandag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV