Top 10: populairste films op Netflix van dit moment

Top 10: populairste films op Netflix van dit moment
Bullet to the Head, Vacation en veel meer

Kijktip :

De streamingdienst met de rode N draait deze dagen op volle toeren. De dienst bracht deze week een nog al verrassende top-10 best bekeken films naar buiten. Naast actiefilms Angel Has Fallen en John Wick: Chapter 3 - Parabellum staat niemand minder dan Sylvester Stallone gewoon weer op 1! Lees hier de 10 populairste films op dit moment volgens Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Bullet to the Head (2012, IMDb ★ 5,7)
Met Rambo Last Blood (release op Netflix: 16 april) in aantocht doet Sylvester Stallone het nog altijd goed bij het grote publiek. In deze actiefilm is Stallone als vanouds. Als een huurmoordenaar en een politieman beiden hun partner verliezen, slaan ze de handen ineen. Samen gaan ze op zoek naar hun gezamenlijke vijand. Lees hier waar je de film Bullet to the Head nog meer kunt streamen.

2. Focus (2015, IMDb ★ 6,6)
Nicky (Will Smith) is een meester in het misleiden van mensen. Hij liegt en manipuleert zichzelf door het leven. Als hij de jonge oplichtster Jess (Margot Robbie) ontmoet, neemt hij haar onder zijn hoede als leerlinge. Echter zorgt deze verhouding al snel voor grotere risico's en doet Nicky afstand van Jess. Als Nicky drie jaar later een klus heeft in Buenos Aires, komt hij haar weer tegen. Lees hier waar je de film Focus nog meer kunt streamen.

3. The Purge: Election Year (2016, IMDb ★ 6,0)
Het blijft natuurlijk best orgineel. Één keer per jaar gaat het alarm af in de stad, en mag er legaal een 'zuivering' plaatsvinden. Dat houd in dat je de buurman koud mag maken. In deze lugubere horrorfilm zien we Charlie Roan, een overlevende van de Purge, die zich verkiesbaar stelt om de Purge voor eens en altijd te stoppen, de aanhangers van 'New Fouding Fathers of America' proberen Roan natuurlijk tegen te houden. Lees hier waar je The Purge: Election Year nog meer kunt streamen.

4. Vacation (2015, IMDb ★ 6,1)
Deze 'nieuwe' vijfde komediefilm in de serie National Lampoon's Vacation is losjes gebaseerd op de eerste film uit 1983, waaruit meerdere personages terugkeren. Zo zien we naast Ed Helms, Christina Applegate ook Chevy Chase en Beverly D'Angelo terugkeren uit de eerste delen. Lees hier waar je de film Vacation nog meer kunt streamen.

5. Bad Neighbours 2 (2016, IMDb ★ 5,2)
Mac en Kelly staan op het punt om hun huis te verkopen, maar op het laatste moment komen er wilde studenten naast hen wonen. Bang dat ze hun huis niet kunnen verkopen roepen ze de hulp in van hun vorige buurman om de feestgangers te verjagen. Flauwe, maar soms erg grappige humor met Seth Rogen en Zac Efron in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Bad Neighbours 2 nog meer kunt streamen.

6. Angel Has Fallen (2019, IMDb ★ 6,5)
Het is derde film uit de Fallen-filmserie en het vervolg op Olympus Has Fallen uit 2013 en London Has Fallen uit 2016. Deze film kan je overigens prima kijken als je de andere delen niet gezien hebt. Met een grote zwerm drones die dood en verderf zaaien begint de actie meteen groots en meeslepend. Natuurlijk zijn Gerard Butler en Morgan Freeman weer van de partij. Lees hier waar je de film Angel Has Fallen nog meer kunt streamen.

7. 2:22 (2017, IMDb ★ 5,8)
Met deze thriller raakte de carrière van de Nederlandse acteur Michiel Huisman nog meer op stoom. Het verhaal gaat over Dylan Branson, een man wiens leven permanent ontspoort wanneer een onheilspellend patroon van gebeurtenissen elke dag precies op dezelfde manier zich herhaalt en precies om 2:22 uur eindigt. Dan ontmoet hij Sarah. Lees hier waar je de film 2:22 nog meer kunt streamen.

8. Astérix: Le Domaine des Dieux (2014, IMDb ★ 6,9)
Op 24 maart 2020 overleed de Franse striptekenaar Albert Uderzo op 92-jarige leeftijd. Hij was verantwoordelijk voor dit wereldberoemde duo Asterix en Obelix. Prachtig dat nu op Netflix een nieuw avontuur te zien is met deze striphelden in de hoofdrol. Verwacht veel toverdrankjes en vliegende romeinen in dit dolle avontuur. Lees hier waar je de animatiefilm Astérix: Le Domaine des Dieux nog meer kunt streamen.

9. El Hoyo (2019, IMDb ★ 7,0)
Wat heb jij over voor je medemens? Een horrorfilm in een gevangenis, waar een feestmaal met exotisch fruit, panna cotta en zorgvuldig versierde taarten tot mosselen, luxe salades en escargots tot heerlijke wijn. Spaanse prijswinnende horror met een urgente belangrijke boodschap. Lees hier waar je de film El Hoyo nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van El Hoyo

10. John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019, IMDb ★ 7,5)
Als laatste: een erg vermakelijke en sterke actiefilm in het genre. Met natuurlijk de sympatieke Keanu Reeves in de hoofdrol. Verwacht veel wraak en vlijmscherpe actie. Let op de explosieve vitrinekasten-scène met een vliegende bijl. Sterke actiefilm met prachtige beelden en heerlijk entertainment. John Wick is een held. Lees hier waar je de film John Wick: Chapter 3 - Parabellum nog meer kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van John Wick: Chapter 3 - Parabellum.

Sylvester Stallone en Jason Momoa in de film 'Bullet to the Head'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 10: populairste films op Netflix van dit moment of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV