Recensie: Coffee & Kareem is dertien in een dozijn buddy-cop film

Recensie: Coffee & Kareem is dertien in een dozijn buddy-cop film
Niet het beste dat Netflix in coronatijd te bieden heeft

Film :

Vanaf vrijdag (3 april) staat Coffee & Kareem op Netflix. Een lekkere comedy op Netflix, die kunnen we in deze tijd best goed gebruiken. Lees hier de recensie van Coffee & Kareem.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

James Coffee
De 12-jarige Kareem Manning huurt een crimineel in om zijn moeders nieuwe vriend, politieagent James Coffee, bang te maken. Zijn plan werkt averechts, waardoor de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit achter hen aan komt te zitten. Vervolgens moeten Coffee en Kareem een band zien op te bouwen terwijl ze een criminele samenzwering proberen te onthullen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
In eerste instantie is de opzet van de film best aardig: Een politieagent zit opgescheept met de irritante familie van zijn vriendin. Verder dan dat komt de film echter niet. Ed Helms zet een leuke rol neer. De rol van Terrence Little Gardenhigh wordt - naar mate de film vordert - redelijk irritant te worden. De film kijkt lekker weg, maar blijft een buddy-cop film waarvan er een paar dozijn van bestaan. Zeker niet het beste dat Netflix in coronatijd te bieden heeft. 2,5 ster.

Cast
Naast Ed Helms (Vacation) en Terrence Little Gardenhigh (Henry Danger) spelen ook Taraji P. Henson (What Men Want), Betty Gilpin (The Grudge) en David Alan Grier (Jumanji) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Dowse (Stuber).

Coffee & Kareem is vanaf 3 april 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 88 minuten. IMDb-score: 4,9.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV