Disney's fantasyfilm Artemis Fowl gelijk naar Disney+

Disney's fantasyfilm Artemis Fowl gelijk naar Disney+
Door coronacrisis helaas niet op het witte doek

Nieuws :

We hebben er lang op moeten wachten: Artemis Fowl. Deze fantasyfilm, geregisseerd door Kennet Branagh en gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks, is al sinds 2016 in productie. De film zou eigenlijk vorig jaar in augustus verschijnen, maar de première werd verplaatst naar mei. Nu heeft Disney besloten om deze grote film gelijk naar hun streamingdienst te sturen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zoektocht naar zijn vader
De film gaat over Mr. Artemis Fowl. Artemis is een 12-jarig genie en telg van een familie met een lange reeks van 'criminele meesterbreinen'. Artemis gebruikt zijn bijzondere intelligentie tegen een verborgen groep feeën, die al dan niet in verband staan met de verdwijning van zijn vader. Ferdia Shaw, Colin Farrell en Judi Dench spelen de hoofdrol.

Meer Disney nieuws
Disney moest vanwege de coronacrisis de premières van meerdere producties verplaatsen. Eerder maakte de studio bekend dat de liveactionversie van Mulan vanaf 24 juli in de bioscopen draait. De Marvel-films Black Widow en Eternals gaan respectievelijk op 6 november en 12 februari in première. De Pixar animatiefilm Onward is in Amerika en Canada zelfs al op Disney+ te zien. Wanneer Onward in Nederland beschikbaar is, is op dit moment nog niet bekend. Maar goede hoop dat ook wij snel kunnen genieten van deze leuke animatiefilm.

Wanneer Artemis Fowl op Disney+ komt, is nog niet bekend gemaakt. Als er meer nieuws is lees je dat uiteraard op Gids.tv

Onder andere acteur Ferdia Shaw in de film 'Artemis Fowl'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV