Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 15

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 15
Kijktips van 4 april t/m 11 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. La Casa de Papel (Netflix)
Het vierde seizoen van La Casa de Papel zit weer vol met chaos. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Bekijk hier waar je La Casa de Papel kunt bekijken.

2. Coffee & Kareem (Netflix)
De 12-jarige Kareem Manning huurt een crimineel in om zijn moeders nieuwe vriend, politieagent James Coffee, bang te maken. Zijn plan werkt averechts, waardoor de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit achter hen aan komt te zitten. Bekijk hier waar je Coffee & Kareem kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Coffee & Kareem.

3. Suriname (Pathé Thuis)
Winston Righter heeft zich van succesvol zakenman opgewerkt tot minister in Suriname. Maar zijn honger naar macht lijkt niet te stillen en tegelijkertijd probeert hij zijn vervreemde vrouw te bewijzen dat hij veranderd is. Bekijk hier waar je Suriname kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Suriname.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Homeland, S8 (NPO Plus, 5 april)
Tijdens Carrie Mathison's verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia. Bekijk hier waar je Homeland kunt kijken.

5. Cougar Town, S1 - 6 (Videoland, 6 april)
Cougar Town draait om de levens- en liefdesperikelen van een hechte vriendengroep, waar Jules de hoofdrol in speelt. Bekijk hier waar je Cougar Town kunt kijken.

6. ZeroZeroZero (NPO Plus, 9 april)
Het drama is een verfilming van het boek van Roberto Saviano, de Italiaanse auteur die eerder verantwoordelijk was voor Gomorra. Deze keer draait het om een cocaïnetransport, waarbij het wereldwijde netwerk dat zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop een miljoenen verslindende en gewelddadige bedrijfstak is. Bekijk hier waar je ZeroZeroZero kunt bekijken.

7. Jiskefet (Amazon Prime Video, 10 april)
Michiel Romeyn, Kees Prins en Herman Koch maakten jarenland Jiskefet en met pareltjes als Debiteuren Crediteuren en De Lullo's. Een flinke hoeveelheid van de klassieke afleveringen is te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hier waar je Jiskefet kunt bekijken.

8. Tigertail (Netflix, 10 april)
Een nieuwe dramafilm van de schrijver van Masters of None, waarvan een derde seizoen verder weg is dan ooit. Het verhaal van de dramafilm bestrijkt meerdere decennia en volgt een Taiwanese arbeider die zijn thuisland verlaat om zijn geluk te beproeven in de Verenigde Staten. Bekijk hier waar je Tigertail kunt bekijken.

9. Brews Brothers (Netflix, 10 april)
Brews Brothers draait om twee van elkaar vervreemde broers, Wilhelm (Alan Aisenberg) en Adam Rodman (Mike Castle), die samen een bierbrouwerij moeten runnen. De broers zijn allebei enorm verzot op bier, maar hun werkethos en persoonlijkheden verschillen als dag en nacht. Bekijk hier waar je Brews Brothers kunt bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 15 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV