Profs rijden virtuele Ronde van Vlaanderen live op tv

Profs rijden virtuele Ronde van Vlaanderen live op tv
DeRonde2020 vanuit huis

Sport :

Als alternatief voor de geannuleerde Ronde van Vlaanderen 2020 rijden dertien profwielrenners deze zondag 5 april vanuit hun huis de virtuele editie van de wielerwedstrijd. België Eén doet live verslag op tv. Online kun je kijken via de YouTube-livestream op Gids.tv.

Woonkamer
Dertien profwielrenners komen zondagmiddag in actie vanuit hun eigen woonkamer. Gezamenlijk rijden ze de laatste 32 kilomter van het oorspronkelijke parcours, een door de organisatie ontworpen virtuele Ronde van Vlaanderen.

Lees ook: Nederlandse successen in Ronde van Vlaanderen in NOS Studio Sport Archief.

Deelnemers
Het zijn vooral Belgen, maar ook de Nederlander Mike Teunissen doet mee. De Belgen Remco Evenepoel en Wout van Aert worden als favorieten gezien.

Zweten
Naast de animaties van de deelnemers in de virtuele straten, zijn ook de zwetende wielrenners in hun eigen huis te zien.

DeRonde2020, de virtuele Ronde van Vlaanderen 2020, is zondag 5 april vanaf 15.30 uur te zien op België Eén en YouTube, te zien via de livestream op Gids.tv. Bekijk hier op welk kanaal België Eén te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Profs rijden virtuele Ronde van Vlaanderen live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV