Slotaflevering Au Pairs dinsdag te zien op NPO 3

Slotaflevering Au Pairs dinsdag te zien op NPO 3
Avontuur komt ten einde

Kijktip :

Op dinsdag 7 april is de laatste aflevering van het realityprogramma Au Pairs te zien op NPO 3. De drie maanden in Los Angeles zitten er bijna op voor de meiden en ze vertrekken binnenkort weer naar Nederland. Wat hebben ze geleerd van hun tijd als au pair in de Verenigde Staten?

Festival
In de laatste aflevering is te zien hoe Leah naar het Burning Man Festival vertrekt, een evenement in de Black Rock Desert. Voordat het zover is, moeten de au pairs eerst hun ruzie met Sharel uitpraten - maar of dat ook lukt? Sommige au pairs kiezen ervoor om dit avontuur voor altijd vast te leggen in een tatoeage.

Spannend
Dat blijkt voor enkelen toch wat spannender dan gedacht. Na deze laatste avonturen is het tijd om terug te vliegen naar Nederland. De meiden nemen afscheid van hun gastgezin en keren terug naar hun vertrouwde omgeving. Wat hebben ze geleerd in de VS? Heeft het avontuur ze veranderd? En hoe denken hun vrienden en familie daarover?

De laatste aflevering van Au Pairs is op dinsdag 7 april om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au Pairs terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Au Pairs dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier