Scott & Bailey seizoen 5 vanaf dinsdag te zien op België Eén

Scott & Bailey seizoen 5 vanaf dinsdag te zien op België Eén
Laatste seizoen van Britse misdaadserie

Kijktip :

Op dinsdag 7 april gaat het vijfde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Scott & Bailey van start op de Vlaamse zender Eén. Centrale personages zijn de detectives Janet Scott (gespeeld door Lesley Sharp) en Rachel Bailey (Suranne Jones), werkzaam bij de Manchester Metropolitan Police.

Seriemoordenaar
In de eerste aflevering van het driedelige vijfde seizoen krijgt Rachel de leiding over het onderzoek naar een seriemoordenaar, die aanwijzingen achterlaat op elke plaats delict. Rachel is zich ervan bewust dat haar nieuwe rol voor wrijving binnen het team zorgt en ze hoopt dat Janet haar kan begeleiden; ze heeft haar nu meer nodig dan ooit.

Dochter
Andersom is dat echter ook het geval, want de dochter van Janet is net gearresteerd omdat ze dubieuze foto's van een kind in haar bezit had. Ondertussen weet de ict-afdeling van de politie toegang tot een website te krijgen waar video's en afbeeldingen van de slachtoffers van de seriemoordenaar worden geplaatst. De zaak wordt steeds groter en onheilspellender.

Het laatste seizoen van Scott & Bailey is op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 april rond 23.15 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Scott & Bailey seizoen 5 vanaf dinsdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV