Recensie: Uncorked brengt Netflix "Wijnen! Wijnen! Wijnen!" in hiphopstijl

Recensie: Uncorked brengt Netflix "Wijnen! Wijnen! Wijnen!" in hiphopstijl
Met Mamoudou Athie en Niecy Nash

Kijktip :

Sinds 27 maart staat de film Uncorked op Netflix. Men neme een helder en schoon glas en doe daar drama, een beetje humor, doorzettingsvermogen, passie, dromen en een zeurende familie in. Klinkt veelbelovend, maar helaas: het sprankelende effect van de chardonnay ontbreekt. Lees hier de filmrecensie van Uncorked.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Meestersommelier of barbecuerestaurant
Elijah is een jongeman die van wijn houdt. Zoveel zelfs, dat hij meestersommelier wil worden. Niet heel eenvoudig wanneer je vader wil dat jij het familie-barbecuerestaurant overneemt. Zijn moeder steunt hem dan wel weer in alles wat hij wil, maar haar vreselijke ziekte maakt het er niet gemakkelijker op. Elijah gaat er voor, ondanks zijn teleurgestelde familie. Hij volgt zijn dromen, maar tegenslagen liggen op de loer.

Mamoudou Athie en Courtney B. Vance in de film 'Uncorked'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Je hoeft zeker geen wijnliefhebber te zijn om deze film te zien. Helemaal niet zelfs, want deze toegankelijke film gaat juist meer over het najagen van je dromen, ook al zijn die niet voor de hand liggend. De boodschap van de film is mooi en positief, wat een ster extra oplevert. Het acteerwerk is echter wat mager (uitgezonderd de hoofdrol van Mamoudou Athie) en Uncorked wil te veel zijn, maar is het allemaal net niet genoeg. Op het gebied van drama schiet de film tekort, en dat is jammer. Een beetje een saaie wijn die niet onvergetelijk is. Daarom twee sterren.


Cast
Naast Mamoudou Athie (Jurassic World: Dominion) en Courtney B. Vance (Ben Is Back) is ook Niecy Nash (When They See Us) in de film te zien. Deze productie is geregisseerd door Prentice Penny (Insecure).

Uncorked is vanaf 27 maart 2020 op Netflix te zien. Genre: Drama. Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score: 6,4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Uncorked brengt Netflix "Wijnen! Wijnen! Wijnen!" in hiphopstijl of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV