Zien: Met het Mes op Tafel begint maandag met speciale coronaproof-versie

Zien: Met het Mes op Tafel begint maandag met speciale coronaproof-versie
Grote tafel, geen publiek

Nieuws :

Toen de coronacrisis al was aangebroken, begon het spelprogramma Met het Mes op Tafel aan de opnames voor een nieuw seizoen. De afleveringen zijn vanaf vanavond (6 april) elke maandag tot en met donderdag te zien op NPO 2. Het spelletje is dit seizoen helemaal 'coronaproof'.

Grote tafel
Omdat de overheidsmaatregelen inmiddels al een aantal weken van kracht zijn, dient ook Met het Mes op Tafel zich hieraan te houden. En dus is er ook aan de speltafel sprake van 'social distancing': de tafel is een stuk groter dan in eerdere seizoenen en ook in Met het Mes op Tafel krijgen de deelnemers een losse microfoon op tafel in plaats van een klein microfoontje aan de kleding.

Geen publiek
Er zijn echter nog meer aanpassingen doorgevoerd. Vanzelfsprekend is er geen publiek aanwezig in de studio; dat was ook al het geval bij alle andere programma's die in deze periode worden opgenomen. Daarnaast krijgen presentator Herman van der Zandt en de drie deelnemers speciale handschoenen aan, omdat ze allemaal het papiergeld aanraken dat op tafel komt te liggen.

Het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel is vanaf maandag 6 april elke maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het Mes op Tafel terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Met het Mes op Tafel begint maandag met speciale coronaproof-versie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV