Aflevering Schreeuw Van De Leeuw met René Klijn donderdag weer op tv

Aflevering Schreeuw Van De Leeuw met René Klijn donderdag weer op tv
Historisch interview met aids-patiënt herhaald bij NPO

Nieuws :

Donderdag wordt een historische aflevering van De Schreeuw Van De Leeuw herhaald bij NPO. De uitzending met René Klijn uit 1992 wordt dan opnieuw uitgezonden, in het kader van Heimwee TV, zo heeft NPO bekendgemaakt.

Unieke uitzending won prijzen
Het gaat om een unieke uitzending, omdat presentator Paul de Leeuw de eerste was die op televisie iemand met aids interviewde en openlijk over de ziekte sprak. Deze aflevering viel dan ook internationaal meerdere keren in de prijzen. Niet lang na de uitzending overleed Klijn. Ze zongen samen ook het duet Mr Blue, dat uitgroeide tot een grote hit.

Heimwee TV
Met Heimwee TV worden oude populaire programma’s uit de televisiegeschiedenis herhaald. Tijdens de Coronacrisis moeten deze uitzendingen troost bieden aan de kijkers.

De speciale uitzending van De Schreeuw Van De Leeuw met René Klijn is donderdagmiddag 9 april om 13.50 uur weer te zien op NPO 2.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aflevering Schreeuw Van De Leeuw met René Klijn donderdag weer op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV