Vanavond op tv: start Scott & Bailey seizoen 5, fantastische film Baby Driver en meer

Vanavond op tv: start Scott & Bailey seizoen 5, fantastische film Baby Driver en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 april

Kijktip :

Wie in deze tijd graag detectives en Britse misdaadseries kijkt, zit bij de Vlaamse zenders goed. Vanaf vanavond is op België Eén het laatste seizoen van Scott & Bailey te zien. Verder onder meer de fantastische actiefilm Baby Driver. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Chicago Med seizoen 5

FOX
FOX
20:10 uur

Vanavond start het vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Med. De afleveringen, die vanaf eind september 2019 op de Amerikaanse tv werden uitgezonden, zijn elke dinsdag vanaf 20:10 uur met dubbele afleveringen op FOX te zien. Chicago Med toont een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad. Kijk mee met de moedige artsen die het bij elkaar houden.


Krabbé zoekt Chagall: Eerste Wereldoorlog

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

De vierde aflevering van Krabbé zoekt Chagall gaat over de Eerste Wereldoorlog. Jeroen Krabbé reist in het spoor van Chagall terug naar Vitebsk. Daar wil Chagall, na zijn grote succes in Berlijn, met Bella trouwen. Jeroen vindt de oude afgelegen ruïne van het plattelandshuisje van Bella's ouders, waar Chagall zijn liefde voor Bella vastlegde. De Eerste Wereldoorlog is begonnen en voor het paar naar Parijs kan vertrekken, gaan de grenzen op slot.


Actiefilm: Baby Driver

Veronica
Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de fantastische actiefilm Baby Driver te zien. Baby is een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die lijdt aan tinnitus. Met luide muziek in zijn oren schudt hij de politie bij iedere klus moeiteloos van zich af. Wanneer hij verliefd wordt op serveuse Debora, wil hij kappen met zijn criminele activiteiten, maar zijn baas is niet van plan om zijn beste chauffeur zomaar te laten gaan.


Slot: Au Pairs

NPO 3
NPO 3
21:25 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Au Pairs, waarin vier meiden naar Los Angeles gaan voor het avontuur van hun leven. De drie maanden in Los Angeles zitten er bijna op. Leah vertrekt naar Burning Man, maar niet zonder dat de au pairs eerst proberen hun ruzie met Sharel uit te praten. Of dat ook lukt? Sommige au pairs kiezen ervoor om dit avontuur voor altijd vast te leggen in een tatoeage en dat blijkt toch wat spannender dan gedacht.


Scott & Bailey: start seizoen 5

Eén
Eén
23:16 uur

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Britse misdaadserie Scott & Bailey, over twee vrouwelijke detectives bij de Manchester Metropolitan Police. De twee overige afleveringen in dit driedelige seizoen zijn komende woensdag en donderdag rond 23:15 uur te zien op België Eén. Rachel schopt het in de eerste aflevering tot inspecteur in een zaak die steeds groter en onheilspellender wordt dan eerst gedacht.


Docu: De keuze van mijn vader

NPO 2
NPO 2
00:05 uur

NPO 2 zendt vanavond de schitterende documentaire De keuze van mijn vader uit. Hierin wordt het kleine verhaal van de vader en de familie van regisseuse Yan Ting Yuen verteld tegen de achtergrond van de grote geschiedenis van China en de Chinese diaspora. Haar vader heeft drie uiteenlopende levens geleid, in Dapeng, China, in Hongkong en in Nederland. Waren het zijn eigen keuzes? Of is hij slechts meegevoerd in de maalstroom van de geschiedenis?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Scott & Bailey seizoen 5, fantastische film Baby Driver en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier