Pathé trakteert 7 april: Huisvrouwen bestaan niet, bekijk de code

Pathé trakteert 7 april: Huisvrouwen bestaan niet, bekijk de code
Nederlandse komedie vandaag gratis te huren

Film :

Pathé trakteert al zijn gebruikers de komende weken op bijzondere films, die gratis te bekijken zijn. Dinsdag 7 april is gekozen voor een Nederlandse komedie: het eerste deel van Huisvrouwen bestaan niet.

Code
Wanneer je de code 'HBN1KADO' invoert in je Pathé Thuis-account kun je vanavond tot 23:59 uur helemaal gratis de film met onder anderen Loes Luca en Eva van de Wijdeven huren. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om hem af te kijken.

Verhaal
Gijsje (van de Wijdeven) is een jonge controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden en carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en wil schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes (Luca) heeft zich met te veel hypotheken op het familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. De zusjes willen hun familiehuis absoluut niet verliezen en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 7 april: Huisvrouwen bestaan niet, bekijk de code of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV