Zinderende actiethriller Wanted zie je woensdag op Veronica

Zinderende actiethriller Wanted zie je woensdag op Veronica
Ook te streamen via onder meer iTunes

Kijktip :

We zien de prachtige actrice Angelina Jolie de laatste jaren helaas (te) weinig in films, maar in de jaren nul was ze letterlijk en figuurlijk 'hot' in Hollywood. Zo schitterde ze onder meer in de zinderende actiethriller Wanted (2008). De film is woensdag te zien op Veronica en te streamen via onder meer iTunes.

Het verhaal
De 25-jarige Wes (James McAvoy) is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de sexy Fox (Angelina Jolie) Wes rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en uitgekookt onder leiding van Fox en de andere trainers van de Fraterrnity. Maar hij komt er langzaam ook achter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht.

Sexy en spetterend
Wanted is eigenlijk alles wat je verwacht van een degelijke actiethriller: sexy, spetterend en bovenal niet al te ingewikkeld. Angelina Jolie spat van het scherm, maar ook de rest van de cast levert uitstekend werk. James McAvoy is natuurlijk een uitstekende acteur, maar hij wordt wel ietwat overschaduwd door Jolie en Morgan Freeman. Al met al in ieder geval een prima film om lekker op de bank te bekijken, zonder er te veel bij na te denken. Popcornentertainment ten top.

Wanted (2008) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is op woensdag 8 april om 22.10 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zinderende actiethriller Wanted zie je woensdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen