Woensdag in Steenrijk, straatarm: rijke familie trekt in bij oma

Woensdag in Steenrijk, straatarm: rijke familie trekt in bij oma
Van vrijstaande villa naar oma Betty

Kijktip :

Deze woensdag (8 april) is er opnieuw een vermakelijke, maar ook ontroerende aflevering van Steenrijk, straatarm te zien op SBS 6. Dit keer wisselen Bianca van Meel en haar zoon Storm van leven en budget met de familie Van der Wielen.

Oma Betty
In deze bijzondere aflevering krijgen Van Meel en Storm te maken met een opmerkelijke situatie. Ze wonen in een luxueuze en vrijstaande villa in Capelle aan den IJssel, maar besluiten mee te doen aan het programma om te zien hoe de minderbedeelden in Nederland leven. Bij aankomst staat ze een verrassing te wachten: de familie Van der Wielen, met wie ze ruilen, woont door geldgebrek in huis bij oma Betty.

Artrose
De Van der Wielens kwamen in grote financiële nood nadat de artroseklachten van vader Erik steeds erger werden, waardoor hij uiteindelijk niet meer kon werken. Zijn veel jongere vrouw Iris werkt nog door als schoonmaakster, maar met haar minimale inkomen kon de huur niet worden opgehoest - en daarom wonen ze al ruim een jaar bij de moeder van Iris, Betty. Hoe anders is het leven van Bianca en Storm: zij komen uit een rijke textielfamilie en hoeven zich daardoor geen enkele zorgen te maken.

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Steenrijk, straatarm: rijke familie trekt in bij oma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV