Woensdag in Ladies Night: Edsilia Rombley, Tjitske Reidinga en meer

Woensdag in Ladies Night: Edsilia Rombley, Tjitske Reidinga en meer
De gasten en onderwerpen van woensdag 8 april

Kijktip :

Net als in Op1 en Jinek is ook in Ladies Night het coronavirus het gesprek van de dag. Vanuit vrouwelijk perspectief worden in de talkshow van Merel Westrik diverse corona-gerelateerde onderwerpen belicht. Deze week komt onder anderen Edsilia Rombley langs.

Laatste uitzending
Het zal voolopig de laatste uitzending van Ladies Night worden, want de makers van het programma hebben besloten om vanaf nu toch de richtlijnen van het RIVM te volgen. Binnen die richtlijnen zijn er een aantal uitzendingen gemaakt, maar nu is dus toch besloten om de uitzendingen voor onbepaalde tijd stil te leggen.

Op de bank

  • Stella Bergsma heeft behoefte aan een 'rustquarantaine' vanwege de negatieve opinie-overload.
  • Natacha Harlequin doet beestachtige workouts om even nergens aan te denken.
  • Tjitske Reidinga voelt zich in deze tijden nog altijd het meest thuis op haar toilet.

Rubrieken

  • Charlotte Nijs vertelt over de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag.
  • Marije Knevel toont een aantal inspirerende initiatieven in het land

Gasten

  • We spreken uitgebreid met Hella Hueck. Want hoe moet dat nou met de economie, die plotsklaps wereldwijd in de pauzestand staat? Kwekers, horeca, reisorganisaties, muzikanten, tandartsen, veel beroepsgroepen hebben het moeilijk. Hoeveel mensen raken dit jaar hun baan kwijt? Moeten we alvast gaan bezuinigen met de huishoudportemonnee? Stort de huizenmarkt in elkaar?
  • José Woldring is CEO van The Media Nanny, een pr-bureau voor artiesten en DJ’s zoals Martin Garrix en David Guetta. Haar leven was een aanschakeling van grote feesten, dure hotels en private jets. Dat staat nu stil en alle DJ’s zitten thuis. Maar niet alleen de DJ’s, ook veel andere mensen die een baan hebben in de entertaintment-business, staan van de ene op de andere dag stil. Hoe gaat zij daar mee om? En wat zijn de alternatieven nu we niet meer kunnen feesten?
  • Ook te gast: Edsilia Rombley. Dit jaar zou haar jaar worden: groot concert in het Concertgebouw, presentatie Eurovisie Songfestival in Rotterdam. En nu gaat alles niet door. Er komt wel een speciale avond op 16 mei. Hoe gaat dat eruit zien? En hoe ver durft zij in de toekomst te kijken? We spreken haar in Ladies Night en ze gaat ook voor ons zingen.

Ladies Night is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt alle afleveringen van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Ladies Night: Edsilia Rombley, Tjitske Reidinga en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen