Dinsdag in Op1: Jan Kluytmans over testen van medewerkers Amphiaziekenhuis Breda

Dinsdag in Op1: Jan Kluytmans over testen van medewerkers Amphiaziekenhuis Breda
Dit zijn de gasten van dinsdag 7 april 2020

Kijktip :

Dinsdag 7 april, is het weer de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 7 april 2020

  • Voor een patiënt die op de intensive care heeft gelegen is de opname achteraf vaak een groot zwart gat. Een door naasten bijgehouden dagboek kan die leegte opvullen, merkte Daphne Bolman, die drie maanden op de ic lag. Anesthesioloog-intensivist Marc Buise (Catharina Ziekenhuis Eindhoven) heeft er een speciale app voor bedacht. Vanavond zijn ze samen te gast bij Op1.

  • Jan Kluytmans, arts-microbioloog verbonden aan het Amphiaziekenhuis in Breda was de eerste die begon met het testen van zijn medewerkers, werkzaam in Breda, de plek waar het allemaal begon. Wat zijn de resultaten?

  • Edwin Winkels, journalist voor het AD en de NOS, praat vanavond over wat het corona-virus in Spanje heeft aangericht, en hoe het land dat graag met behulp van Europa oplost. Juist dit weekend zou een van de belangrijkste bronnen van inkomsten, de toeristenindustrie, weer op gang komen. En wat zijn de gevolgen voor het voetbal?

  • Het coronavirus verspreidt zich razendsnel en laat ook de Biblebelt niet ongemoeid. De hechte kerkgemeenschap lijkt een brandhaard voor het virus. We bespreken het met Henk van Veldhuizen en Leendert Jan Lingen, dominees van de misschien wel zwaarst getroffen kerkgemeenten.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Jan Kluytmans over testen van medewerkers Amphiaziekenhuis Breda of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen