Top 3 prachtige films en serie over geloof, hoop en liefde

Top 3 prachtige films en serie over geloof, hoop en liefde
Uitstekende kijktips voor deze paasdagen

Kijktip :

De paasdagen staan voor de deur. Naast een paasbrunch en het zoeken van de eieren zijn deze drie kijktips bijzonder geschikt om de dagen mee door te brengen. Gids.tv zocht speciaal voor de paasdagen één serie en twee films uit met als thema's geloof, hoop en liefde.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. A.D. The Bible Continues (2015, IMDb ★ 7,4) GELOOF
Het verhaal over de kruisiging van Jezus Christus. Het was niet het einde, maar slechts het begin. De nasleep van zijn dood heeft effect op zijn discipelen, zijn moeder en verschillende politieke sleutelfiguren van die tijd. Zie hoe de discipelen vechten om te overleven en hun geloof te behouden. Van de rouw en het verdriet om zijn dood tot de wonderbaarlijke wederopstanding en de moeilijke tijd die daarna komt. Deze hitserie van NBC is op Netflix te vinden onder de naam A.D. Kingdom and Empire.

2. Lion (2016, IMDb ★ 8,0) HOOP
De vijfjarige Indiase jongen Saroo raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen in de levensgevaarlijke wereld, waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie. Een prachtige film die laat zien dat je de hoop niet mag verliezen, zelfs niet op de donkerste momenten. Lees hier waar je de film Lion nog meer kunt streamen.

3. Green Book (2018, IMDb ★ 8,2) LIEFDE
De Italiaans-Amerikaanse Tony Lip (Viggo Mortensen) is een uitsmijter die uit de Bronx komt. Hij wordt ingehuurd om dr. Don Shirley (Mahershala Ali) rond te rijden. De Afro-Amerikaanse man is een eersteklas pianist die op tournee gaat. Een feelgood-film die van je scherm afspat, met als thema liefde en bijzondere vriendschappen. Bij het zien van de finale wordt dat helemaal duidelijk. Lees hier waar je de film Green Book nog meer kunt streamen.

Juan Pablo Di Pace als Jesus in de serie 'A.D. Kingdom and Empire'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 3 prachtige films en serie over geloof, hoop en liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier