Top 5 nieuwe animatiefilms op Netflix voor het hele gezin

Top 5 nieuwe animatiefilms op Netflix voor het hele gezin
Met Angry Birds 2 en nog veel meer

Kijktip :

Netflix heeft een hele berg animatiefilms toegevoegd aan het aanbod. Tijdens de paasdagen hoeven we ons dus niet te vervelen met onder meer alle Madagascar-films en Angry Birds 2 op het menu. Lees hier de top 5 met animatiefilms die nieuw zijn op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. Angry Birds 2 (2019, IMDb ★ 6,4)
De vete is in volle gang tussen de humeurige vogels en zeer gemene biggen. Als superschurk Zeta - een flamboyante, vreemde vogel - Vogeleiland en Biggeneiland wil vernietigen, zit er niets anders op voor de vogels en de biggen: ze moeten hun krachten bundelen. Ze verklaren de eeuwige oorlog aan de Adelaars! Of komt er toch nog vrede? Voor Netflix-begrippen splinternieuwe animatiefilm met de vliegende boze vogels in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Angry Birds 2 nog meer kunt streamen.

2. Astérix: Le Domaine des Dieux (2014, IMDb ★ 6,9)
Op 24 maart 2020 overleed de Franse striptekenaar Albert Uderzo op 92-jarige leeftijd. Hij was verantwoordelijk voor het wereldberoemde duo Asterix en Obelix. Prachtig dat nu op Netflix een nieuw avontuur te zien is met deze striphelden in de hoofdrol. Verwacht veel toverdrankjes en vliegende Romeinen in dit dolle avontuur. Lees hier waar je de film Astérix: Le Domaine des Dieux nog meer kunt streamen.

3. Madagascar (2005, IMDb ★ 6,9)
Niet alleen staat de eerste Madagascar op Netflix, ook Escape 2 Africa (2008) en Europe's Most Wanted (2012) zijn op de streamingdienst nieuw toegevoegd! Natuurlijk zijn Alex de leeuw, Marty de zebra, Melman de giraffe, Gloria het Nijlpaard en de geweldige ringstaartmaki King Julien XIII allemaal van de partij. Lees hier waar je de film Madagascar nog meer kunt streamen.

4. Early Man (2018, IMDb ★ 6,1)
In de stop-motion animatiefilm Early Man van het Britse bedrijf Aardman leren we onder meer hoe voetbal is ontstaan. De film speelt zich af in het Stenen Tijdperk, met veel holbewoners en nog meer klei. Niet het allerbeste wat we van deze bijzondere studio gezien hebben, maar voor een keer is Early Man prima te verteren. Lees hier waar je de film Early Man nog meer kunt streamen.

5. De Vijf Legendes (2012, IMDb ★ 7,3)
Vijf helden, waaronder de paashaas, hebben allemaal hun eigen talenten. Als de boosaardige geest Pitch de wereld bedreigt, gaat dit bonte gezelschap voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan. Samen moeten ze de fantasie en dromen van onschuldige kinderen over de hele wereld beschermen. Lees hier waar je de film De Vijf Legendes (Rise of the Guardians) nog meer kunt streamen.

De babyvogeltjes uit de film 'Angry Birds'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 nieuwe animatiefilms op Netflix voor het hele gezin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV