Pathé trakteert 8 april: Disturbing the Peace, bekijk de code

Pathé trakteert 8 april: Disturbing the Peace, bekijk de code
Huur gratis de actiefilm met Guy Pearce

Film :

Pathé trakteert al zijn gebruikers de komende weken op bijzondere films, die gratis te bekijken zijn. Dinsdag 7 april is gekozen voor een Amerikaanse actiefilm: Disturbing the Peace.

Code
Wanneer je de code 'PEACEKADO' invoert in je Pathé Thuis-account kun je vanavond tot 23:59 uur helemaal gratis de film met onder anderen Guy Pearce en Devon Sawa huren. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om hem af te kijken.

Lage IMDB-score
Disturbing the Peace is pas een paar maanden geleden uitgekomen en daarom is het extra bijzonder dat je de actiethriller nu al gratis kunt bekijken. Wat wellicht meespeelt is dat de film niet enorm goed ontvangen is en een 3,0 scoort op IMDB, wat echt enorm laag is.

Verhaal
Jim Dillon (Pearce) is een uitgerangeerde marshall in een klein stadje, die weigert een pistool te dragen. Hij wordt gedwongen actie te ondernemen wanneer een meedogenloze motorbende in Silver Rock neerstrijkt.

Bekijk de tweet van Pathé over de film van vandaag hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 8 april: Disturbing the Peace, bekijk de code of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen