Live special 10 jaar The Passion donderdag te zien op NPO 1

Live special 10 jaar The Passion donderdag te zien op NPO 1
Alternatieve versie van paasevenement

Kijktip :

Door de uitbraak van het coronavirus kan ook het jaarlijkse paasevenement The Passion niet doorgaan. De pil is extra bitter omdat het populaire evenement in 2020 voor de tiende keer zou plaatsvinden. Omroepen EO en KRO-NCRV hebben echter een mooi alternatief gevonden, waarin wordt teruggeblikt.

Online processie
The Passion zou dit jaar in Roermond georganiseerd worden, maar moet nu dus een andere invulling krijgen. Dat betekent: geen publiek en geen liveband. Aan de andere kant zijn er in deze live special wel een online processie en een live vertelling te zien, die worden afgewisseld met indrukwekkende scènes en liedjes uit de vorige negen edities van The Passion. Ook het bekende, lichtgevende Passion-kruis is te zien.

Johnny de Mol
Alle zangers, zangeressen en acteurs die dit jaar mee zouden doen zitten thuis, maar verteller Johnny de Mol is wél opgetrommeld. Hij zal iedereen meenemen in het paasverhaal. Ook verslaggever Anne-Mar Zwart is aanwezig; zij doet bij het verlichte kruis een live verslag van de virtuele processie, waar iedereen thuis bij kan aansluiten. Met deze special hopen de EO en KRO-NCRV een unieke, verbindende ervaring te creëren.

De live special 10 jaar The Passion is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna 10 jaar The Passion terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV