Donderdag in De TV Kantine: de making of en achter de schermen

Donderdag in De TV Kantine: de making of en achter de schermen
Hoe kwamen de typetjes tot stand?

Kijktip :

Morgen (donderdag 9 april) is er een speciale aflevering van De TV Kantine te zien op RTL 4. Hierin krijgen we als kijker een exclusieve blik achter de schermen bij de opnames van het programma. Hoe kwamen de verschillende typetjes tot stand?

Backstage
Naast Carlo Boszhard en Irene Moors, die een groot deel van de typetjes voor hun rekening nemen, hebben nog tal van andere acteurs zich verbonden aan De TV Kantine. Onder hen bevinden zich Maarten Heijmans, Elise Schaap en Ilse Warringa, die een breed scala aan typetjes hebben laten zien: van Matthijs van Nieuwkerk tot Ryanne van Dorst en van Ilse DeLange tot Britt Dekker.

Bloopers
In exclusieve backstage-beelden is te zien hoe deze acteurs langzaam maar zeker veranderen in de bekende Nederlander die ze persifleren. Ook komen een aantal andere gastoptredens van BN'ers voorbij. Verder zijn er veel bloopers te zien, evenals extra materiaal, dat de uitzendingen de afgelopen weken niet haalde.

De making of-aflevering van De TV Kantine is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De TV Kantine: de making of en achter de schermen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen