5 Uur Show vanaf maandag 31 augustus weer te zien op SBS 6

5 Uur Show vanaf maandag 31 augustus weer te zien op SBS 6
Iconisch tv-programma keert terug

Nieuws :

SBS heeft veel succes met een aantal terugkerende tv-programma's, waaronder Man bijt hond en Lingo, en dus heeft de zender besloten om ook het iconische praatprogramma 5 Uur Show nieuw leven in te blazen. Vanaf maandag 31 augustus is de talkshow weer te zien op SBS 6.

Onderwerpen
Kijkers van de 5 Uur Show kunnen aan het eind van de middag even heerlijk ontspannen. In het live middagmagazine wordt de nadruk gelegd op de gebeurtenissen van de dag, maar er is ook ruimschoots aandacht voor de andere onderwerpen. Van achtergrondverhalen tot amusement en van maatschappelijke thema's tot persoonlijke verhalen: overal is plek voor in de 5 Uur Show.

Presentatie
Daarnaast worden ook de aangename zaken des levens, zoals films, series, mode en lifestyle, evenals natuur en wetenschap, besproken in het programma. Wie de presentatie op zich zal nemen is nog niet bekend; tussen 1989 en 1998 werd de 5 Uur Show hoofdzakelijk gepresenteerd door Viola Holt en Catherine Keyl. Zodra bekend is wie de 5 Uur Show zal presenteren, lees je het op Gids.tv.

Het middagmagazine 5 Uur Show is vanaf maandag 31 augustus elke maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de 5 Uur Show terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Show vanaf maandag 31 augustus weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV