Seizoen 2 dramaserie Blood begint donderdag op BBC First

Seizoen 2 dramaserie Blood begint donderdag op BBC First
Jim Hogan keert terug naar huis

Kijktip :

Vanaf donderdag 9 april is het tweede seizoen van de Ierse dramaserie Blood te zien op BBC First. In deze psychologische thriller draait het om oude geheimen, nog ouder verraad, psychologische spelletjes en de leugens die familieleden elkaar vertellen. Spanning alom, dus.

Leven beteren
Aan het begin van het tweede seizoen keert hoofdpersonage Jim Hogan (gespeeld door Adrian Dunbar) na een afwezigheid van een jaar terug naar zijn gezin. Wanneer hij thuis is, is hij vastbesloten om zijn leven te beteren en de band met zijn familie te verbeteren. Eenmaal gearriveerd ontdekt hij dat zijn oudste dochter Fiona ernstig ziek is.

Kloof
Fiona lijdt aan dezelfde aandoening die haar moeder had. Ondertussen heeft haar echtgenoot Paul grote moeite om met de situatie om te gaan; hij lijkt het maar nauwelijks aan te kunnen. Er dreigt een nieuwe kloof te ontstaan in de familie. Hoe dat afloopt, zie je vanaf donderdag 9 april in Blood, één van de succesvolste Ierse series tot dusver.

Het tweede seizoen van de dramaserie Blood is vanaf donderdag 9 april wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 2 dramaserie Blood begint donderdag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV