Darts | Van Barneveld - Taylor live vanuit hun woonkamers

Darts | Van Barneveld - Taylor live vanuit hun woonkamers
Dartslegendes spelen op afstand

Sport :

Oud-topdarters Raymond van Barneveld en Phil Taylor hebben een manier gevonden om tegen elkaar te spelen. Dat doen ze op donderdag 9 april om 20.00 uur, beiden vanuit hun eigen woonkamer met een elektrisch dartbord. Online live te zien via de sociale media van Paddy Power en via de livestream op Gids.tv.

Microfoon
Dankzij het elektronische dartbord kunnen de twee legendes makkelijk tegen elkaar spelen. De punten worden automatisch berekend en via een camera en microfoon in het bord kunnen ze contact hebben met elkaar en met het publiek thuis.

Opbrengsten
De wedstrijd tussen de vijf- en zestienvoudig wereldkampioenen is bedacht door hun pijlensponsor Target. 'Barney' en Taylor spelen voor het goede doel. De opbrengsten gaan respectievelijk naar de voedselbank en de Engelse gezondheidszorg.

Afstand
Vanwege de coronacrisis zijn er de komende weken in ieder geval nog geen dartswedstrijden zoals gebruikelijk. Tot die tijd moeten de spelers en fans het doen met (geïmproviseerde) wedstrijdjes op afstand.

De online dartswedstrijd Van Barneveld - Taylor is donderdag 9 april om 20.00 uur live te zien via de socialmediakanalen van Paddy Power en de livestream op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Darts | Van Barneveld - Taylor live vanuit hun woonkamers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen