Talpa en KIJK.nl introduceren nieuw entertainmentplatform Scoop Network

Talpa en KIJK.nl introduceren nieuw entertainmentplatform Scoop Network
De wereld van glitter en glamour

Nieuws :

De online streamingdienst KIJK.nl, eigendom van Talpa Network, timmert de laatste maanden hard aan de weg. De streamingdienst komt nu tot volle wasdom: vorige week werden de nieuwe app en website geïntroduceerd en deze week is het entertainmentplatform Scoop Network aan het aanbod toegevoegd.

Internationaal
Met de introductie van Scoop Network wordt het entertainmentnieuws onder de internationale loep gelegd. In de verschillende programma's is uitgebreid aandacht voor de wereld van glitter en glamour: van interviews op de grootste filmfestivals tot een kijkje achter de schermen bij de belangrijkste fashionshows, alles komt voorbij. Elke dag verschijnt er een nieuwe aflevering van één van de Scoop-programma's op KIJK.nl

Showbizz
In de programma's van Scoop Network worden vragen beantwoord waarvan je niet wist dat je ze had. Wat is bijvoorbeeld de favoriete film van de grootste Hollywoodsterren? En welke outfits zijn er te vinden in de garderobes van invloedrijke fashionista's? Wat is de leukste content op social media? En wat zijn de laatste lifestyle-tips en -trends van dit moment? Met Scoop Network komt er extra showbizzcontent van over de hele wereld beschikbaar.

Programma's
Elke dag verschijnt er om 12.00 uur een nieuwe aflevering van de volgende programma's op KIJK.nl:

  • Maandag: Celebrity Scoop
  • Dinsdag: Hollywood Buzz
  • Woensdag: Instaglamour
  • Donderdag: Fashion Forward
  • Vrijdag: Your Entertainment Fix
  • Zaterdag: Kids Flix
  • Zondag: A-List Lifestyle

De nieuwe afleveringen van de programma's van Scoop Network zijn elke dag om 12.00 uur te zien op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talpa en KIJK.nl introduceren nieuw entertainmentplatform Scoop Network of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV