Releasedatum voor het nieuwe seizoen Homeland is bekend

Releasedatum voor het nieuwe seizoen Homeland is bekend
Bekijk hier vast de trailer

Kijktip :

Fans van de serie Homeland kunnen alvast uitkijken naar seizoen 7 van deze hitserie. Op 11 februari 2018 komt namelijk het nieuwe seizoen uit, zo maakte Showtime bekend. Momenteel vinden opnames voor het zevende seizoen plaats in het Amerikaanse Richmond, Virginia. Bekijk hier alvast de trailer.

In het vorige seizoen werkte Carrie voor president Elizabeth Keane, die zonder aanklacht tweehonderd leden van de inlichtingendienst liet arresteren. Een van hen was Saul Berenson. In het komende seizoen werkt Carrie niet langer voor het Witte Huis. Ze trekt in bij haar zus Maggie en gaat vandaaruit de strijd met het Witte Huis aan en probeert de vrijlating van de gearresteerden te realiseren.

De datum van de première geldt overigens wel voor de Verenigde Staten. In de vorige twee seizoenen was het zo dat de uitzending enkele dagen later ook in Nederland op tv te zien was. De eerste vijf seizoenen van Homeland zijn te zien op Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Releasedatum voor het nieuwe seizoen Homeland is bekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV