Tarantino's Once Upon a Time In Hollywood vanaf Tweede Paasdag op Netflix

Tarantino's Once Upon a Time In Hollywood vanaf Tweede Paasdag op Netflix
Met Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie

Kijktip :

De film Once Upon a Time in Hollywood komt in een recordtijd naar Netflix. Terwijl veel bioscoopfilms een lang proces ingaan voor ze op een streamingdienst verschijnen, geldt dat voor de negende film van Quentin Tarantino niet. Vanaf 13 april 2020 staat deze heerlijke film op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Vervallen ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntman en goede vriend Cliff Booth (Brad Pitt) willen weer meer succes met hun carrière. Dalton kan geen grote rollen meer krijgen en blijft steken bij een onsuccesvolle tv-serie. Tot overmaat van ramp woont Dalton naast Sharon Tate (Margot Robbie), de opkomende ster in Hollywood. Het frustreert Dalton, die wel een interessant aanbod krijgt...

Leonardo DiCaprio in de film 'Once Upon a Time in Hollywood'

Waarom kijken?
Alle klassieke Tarantino elementen zitten opnieuw in deze film: een overkoepelende verhaallijn ontbreekt bijna geheel en de karakterontwikkeling krijgt de overhand. Daarnaast zijn de 70's vibe, de bijpassende muziek en de (vieze) vrouwenvoeten weer present. Vooral de rol van Margot Robbie als Sharon Tate springt er uit, alhoewel zij weinig te doen krijgt. Uiteraard zijn DiCaprio en Pitt in uitstekende vorm. Een prachtige, klassieke Tarantino-film die zeker het kijken waard is. En vanaf maandag gewoon op Netflix!

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (Django Unchained), Brad Pitt (Inglourious Basterds) en Margot Robbie (I, Tonya) spelen ook Al Pacino (The Irishman) en Kurt Russell (The Hateful Eight) in deze film. De regie is in handen van Quentin Tarantino (Pulp Fiction).

Once Upon a Time... In Hollywood is vanaf 13 april 2020 op Netflix te zien. Genre: Komedie, Drama, Biografisch. Tijdsduur: 161 minuten. IMDb-score 7,7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tarantino's Once Upon a Time In Hollywood vanaf Tweede Paasdag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV