Woensdag in Jinek: Anita Meyer over aangepaste versie The Passion 2020

Woensdag in Jinek: Anita Meyer over aangepaste versie The Passion 2020
Dit zijn de gasten van woensdag 8 april 2020

Kijktip :

Eva Jinek maakt momenteel extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Benieuwd naar de gasten van woensdag 8 april? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - woensdag 8 april 2020

  • Minister President Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge stonden vandaag weer de Kamer te woord tijdens het wekelijkse coronadebat. De grote thema’s: hoe gaat het echt in verzorgingstehuizen en is er wel genoeg beschermingsmateriaal zoals Hugo gisteren nog beweerde? Wouter de Winther en Sven Kockelmann bespreken het laatste nieuws.

  • Wat doet druk op de zorg met artsen en verpleegkundigen? Dat bespreken we vanavond bij Jinek met intensivist Peter de Jager en klinisch psycholoog Rik Withaar.

  • Daniël Verlaan werkt bij RTL nieuws en doet onderzoek naar de duistere kant van het internet. Hij maakt verhalen over hackers, cybercrime en het dark web. Ook is hij auteur van 'Laat Je Niet Hack Maken', een gratis online handleiding om jezelf te beschermen tegen hackers.

  • Ondanks het coronavirus wil 'The Passion' hun jubileumjaar vieren. Op Witte Donderdag wordt het spektakel uitgezonden en het belooft een "actuele en aangepaste versie" te worden. Jan Dulles, Syb van Der Ploeg en Anita Meyer schuiven aan om te praten over het paas-fenomeen

  • Vanavond bij Jinek: Aura Timen van het RIVM over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus.

  • Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Anita Meyer over aangepaste versie The Passion 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen