Voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek vrijdag op NPO 1

Voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek vrijdag op NPO 1
Opnieuw cabaret op de vrijdagavond

Kijktip :

Na een voorstelling van Bert Visscher, afgelopen vrijdag, is er morgen (vrijdag 10 april) opnieuw een cabaretregistratie te zien op NPO 1. Dit keer wordt de meest recente show van Youp van 't Hek, Met de kennis van nu, uitgezonden. Deze theatertour sloot Van 't Hek in februari 2020 af in Carré.

Coronavirus
De laatste tijd was Van 't Hek vooral in het nieuws vanwege iets anders: halverwege maart werd bekend dat de 66-jarige cabaretier besmet was met het coronavirus. Hij lag een aantal dagen in het ziekenhuis, maar werd vervolgens ontslagen om thuis uit te zieken. Veel fans waren erg geschrokken, want Van 't Hek kwakkelde de laatste jaren regelmatig met zijn gezondheid - en hij was onderdeel van de kwetsbare groep.

Relativeren
De voorstelling Met de kennis van nu begint met een 16-jarige scholier, die aan Van 't Hek vraagt hoe hij cabaretier kan worden. Youp heeft veertig jaar ervaring en legt het rustig uit aan de jongen. Ook blikt hij met hem terug op zijn eigen schuchtere begin. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu. Hij is vorig seizoen 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf. Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot.

De voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek is op vrijdag 10 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de voorstelling Met de kennis van nu terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek vrijdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV