Vrijdag in Verborgen verleden aflevering 2: Annechien Steenhuizen

Vrijdag in Verborgen verleden aflevering 2: Annechien Steenhuizen
Journaallezer ontrafelt familiegeschiedenis

Kijktip :

Morgen (vrijdag 10 april) is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Verborgen verleden te zien. Dit keer is het NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen die op zoek gaat naar haar eigen verleden. Heeft ze Zuid-Europese of Aziatische roots?

Antwoorden
Deze vraag heeft Steenhuizen al vaak gekregen, waarschijnlijk vanwege haar uiterlijk en bijzondere gelaatstrekken. Ze vindt het dus hoog tijd om het antwoord op die vraag te krijgen. Wanneer er eenmaal duidelijkheid is, blijkt het antwoord toch weer heel anders dan ze had verwacht. Tijdens haar zoektocht stuit Steenhuizen bovendien op meer onverwachte verhalen.

Lees hier welke BN'ers in het nieuwe seizoen van Verborgen verleden op zoek gaan naar hun roots.

Landkaarten en Oranjes
De voorouders van Steenhuizen hebben allemaal hun eigen geschiedenis. Zo was er één die rond 1800 prachtige landkaarten tekende en had de journaallezer een voormoeder die een Oranje bij haar in huis nam. Ook ontrafelt ze het verhaal van een heuse legeraanvoerder en eindigt Steenhuizen in een eeuwenoude kasteeltoren, waarvan de eerste steen door een verre voorouder is gelegd.

De aflevering van Verborgen verleden met Annechien Steenhuizen is op vrijdag 10 april om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Verborgen verleden aflevering 2: Annechien Steenhuizen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV