Serierecensie: ZeroZeroZero is indrukwekkend drugsdrama

Serierecensie: ZeroZeroZero is indrukwekkend drugsdrama
Bijzonder volwassen plot van makers Gomorra

Film :

Sinds 9 april staat ZeroZeroZero op NPO Plus. De wereld van de drugstransport is geen feestje, maar hoe gaat het er dan aan toe? Lees hier de recensie van ZeroZeroZero.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kartelstrijd
Een machtig Italiaans kartel heeft een grote lading cocaïne gekocht. Tussen de verpakking in Mexico en de levering en betaling in Europa ontspant zich een heftige machtsstrijd, waarbij de verhoudingen maar weer eens pijnlijk duidelijk worden...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
We zien ze niet vaak meer: een goed geschreven dramaserie over de internationale drugshandel. Bijzonder: Vanaf het begin is het al duidelijk welke schakel waar in het spelletje hoort. Voor ieder schakeltjes is aandacht en de schakels worden op een bijzondere manier aan elkaar gevlochten in het plot. Een groot compliment voor de scenarioschrijvers, maar ook de hoofdrolspelers en de bijzondere locaties mogen niet worden onderschat. 4,5 ster voor deze verrassend goede serie.

Cast
Andrea Riseborough (Birdman) en Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Leonardo Fasoli (Gomorra).

ZeroZeroZero is vanaf 9 april 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Drama, Misdaad. IMDb-score: 8,2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV