Woonprogramma Eigen Huis & Tuin krijgt andere vorm en uitzendtijden

Woonprogramma Eigen Huis & Tuin krijgt andere vorm en uitzendtijden
Editie NL gaat door in het weekend

Nieuws :

RTL gooit de programmering voor het weekend de komende tijd flink overhoop, en er is geen plek meer voor het begrip Eigen Huis & Tuin. Volgens RTL-directeur Peter van der Vorst is het een duur programma, en daarom kiest hij ervoor om - met een kleine investering - Editie NL door te trekken in het weekend.

Toekomst Eigen Huis & Tuin onzeker
Eigen Huis & Tuin wordt gepresenteerd door Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom Groot. “In de toekomst krijgt het klus- en woonprogramma een andere plek bij RTL 4. Op welke manier, dag en op welk tijdstip wordt op een later moment bekendgemaakt”, laat Van der Vorst weten. “Het woonplatform Eigen Huis & Tuin wordt in de huidige vorm in de zomer gestaakt maar de url en de content blijven beschikbaar.”

Editie NL gaat door in het weekend
Van der Vorst zegt dat het woonprogramma wordt gemaakt door een ‘zeer bevlogen team voor en achter de schermen’. “Het is echter ook een duur programma om te produceren met veertig interieur en tuin metamorfoses per jaar.” Daarom wordt het relatief goedkopere Editie NL vanaf september ook op zaterdag en zondag uitgezonden.

Eigen Huis & Tuin is tot en met 6 juni elke zaterdag rond 18.00 uur te zien bij RTL 4. Daarna zendt RTL 4 tot en met eind augustus compilaties uit van Eigen Huis & Tuin.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woonprogramma Eigen Huis & Tuin krijgt andere vorm en uitzendtijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV