Nieuw programma Kijkbuis Kids begint vrijdag op SBS 6

Nieuw programma Kijkbuis Kids begint vrijdag op SBS 6
Kinderen geven mening over tv-programma's

Kijktip :

Vanaf vrijdag 10 april is het nieuwe programma Kijkbuis Kids te zien op SBS 6. Hierin krijgen jonge kinderen de kans om 'volwassen' tv-programma's te kijken, om hier vervolgens hun ongezouten mening over te geven. Wat vinden ze bijvoorbeeld van Chateau Meiland en Sterren op het doek?

Woonkamers
In het hele land zijn er camera's opgesteld in woonkamers, waar de kinderen zich voor de tv nestelen om hun licht te laten schijnen over bekende, volwassen programma's. Alle reacties worden gefilmd en op die manier krijgen we een goed beeld van de mening van de kids over onder meer Down met Johnny, De Alleskunner en Au Pairs.

Verbazing
Voor volwassenen zijn sommige van deze programma's vaak een bron voor verbazing, irritatie, vrolijkheid en ontroering - maar wat vindt onze jonge medemens ervan? Sommige van deze programma's zijn voor kinderen soms reden om te denken: "Hoe kóm je erop?", en soms leidt het tot de reactie "Hoe kom je er vanaf, zappen!"

Het nieuwe programma Kijkbuis Kids is vanaf vrijdag 10 april wekelijks rond 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Kijkbuis Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Kijkbuis Kids begint vrijdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV