Fast and Furious-reeks vanaf vrijdag wekelijks te zien op Veronica

Fast and Furious-reeks vanaf vrijdag wekelijks te zien op Veronica
Populaire actiefilms elke week na Veronica Inside

Kijktip :

Ondanks de coronacrisis blijven de heren van Veronica Inside stug doorgaan met het maken van uitzendingen en om de kijkers vast te houden heeft Veronica besloten om de komende weken de hele Fast and the Furious-filmreeks uit te zenden na de afleveringen van VI. Morgen (vrijdag 10 april) is het eerste deel aan de beurt.

Illegale straatraces
In deel één maken we kennis met de hoofdpersonages van The Fast and the Furious. De straten van Los Angeles worden geteisterd door jongeren die in hun zwaar verbouwde auto's deelnemen aan illegale straatraces. Dominic Toretto is de leider van de straatbende die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. De jonge undercoveragent Brian O'Conner zoekt uit wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen en infiltreert in een bende die aan straatraces doet. Ondertussen wordt Brian ook nog eens verliefd op de zus van Dominic.

Wereldwijd succes
Sinds de release van de eerste Fast and the Furious-film in 2001 is de actiereeks uitgegroeid tot een wereldwijd kassucces. De eerste film bracht al ruim 207 miljoen dollar op aan de kassa, maar de laatste paar films gingen zelfs door de grends van één miljard. Absolute uitschieter is Furious 7, die ook door de critici als één van de beste films uit de reeks werd gezien, met een omzet van ruim 1,5 miljard dollar. Toch bleef de serie ook niet gespeend van tragiek: hoofdrolspeler Paul Walker overleed in 2013 na een ernstig auto-ongeluk.

Uitzendingen
De filmserie wordt de komende vrijdagen om 21.30 uur in chronologische volgorde uitgezonden op Veronica:

De Fast and the Furious-filmreeks is vanaf vrijdag 10 april wekelijks om 21.30 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fast and Furious-reeks vanaf vrijdag wekelijks te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV