Nieuw programma LEGO Masters begint zaterdag op RTL 4

Nieuw programma LEGO Masters begint zaterdag op RTL 4
Wie is de beste LEGO-bouwer?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 11 april komt RTL 4 met een nieuwe spelshow voor het hele gezin. In LEGO Masters gaan acht duo's uit Nederland en Vlaandeen de strijd met elkaar aan om de titel LEGO Masters 2020. Wie kan het beste overweg met de kleine Deense bouwsteentjes?

Eerste aflevering
De acht duo's krijgen allemaal bijzondere LEGO-opdrachten, die ze tijdens de afleveringen moeten uitvoeren. In de eerste aflevering moeten ze direct flink aan de bak, want in vijftien uur moeten ze een manshoog bouwwerk opleveren. Hiervoor zullen ze al hun bouwskills, fantasie en creativiteit moeten aanwenden. Ze bouwen namelijk alles uit het hoofd, zonder bouwtekeningen.

2,5 miljoen steentjes
Voordat ze beginnen, kunnen de bouwers in de brickshop kiezen uit maar liefst 2,5 miljoen steentjes. Vervolgens starten ze met de uitputtende klus en als ze eindelijk denken klaar te zijn, komen presentatoren Ruben Nicolai en Kürt Rogiers met een 'interessante' verrassing. Als ze écht klaar zijn, worden de bouwwerken beoordeeld door de BrickMaster. Hij kijkt onder meer naar het verhaal, de schaal van het bouwwerk en de fantasie en bouwtechniek van de deelnemers.

Het nieuwe programma LEGO Masters is vanaf zaterdag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma LEGO Masters begint zaterdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen