Zaterdag in eerste aflevering Hoge Bomen: Rachel Hazes

Zaterdag in eerste aflevering Hoge Bomen: Rachel Hazes
Nieuwe talkshow van Jeroen van der Boom

Kijktip :

Tegenwoordig lijkt elke zichzelf respecterende BN'er wel aan een eigen talkshow te beginnen. Vanaf zaterdag 11 april is het de beurt aan zanger Jeroen van der Boom, die in Hoge Bomen diepgaande gesprekken voert met een bekende Nederlander die volop in de aandacht staat.

Aan de piano
In Hoge Bomen voert Van der Boom een persoonlijk gesprek met zijn gast. Samen zitten ze aan de piano en door het gesprek wordt de levenslijn van de gast geschetst. Bijzondere momenten worden herbeleefd met video's foto's en de muziek die bij de momenten past. In de eerste aflevering vertelt Rachel Hazes in een zeer openhartig gesprek hoe het nu met haar gaat. Er is muziek van Xander de Buisonjé en Rolf Sanchez.

Lees hier welke BN'ers nog meer te gast zijn in Hoge Bomen.

Kliniek
Hazes vertelt zonder enige schroom over de donkerste periode in haar leven, waarin ze het allemaal niet meer zag zitten. In die tijd werd ze zelfs tijdelijk opgenomen in een kliniek. In Hoge Bomen laat ze zich van haar kwetsbaarste kant zien en vertelt ze hoe het leven met André Hazes haar heeft gevormd, maar ook welke offers ze hiervoor moest brengen. In de uitzending komen ook goede vriendin Rossana Kluivert en Chantal Janzen (die de rol van Rachel in de musical Hij gelooft in mij speelde) langs.

Het nieuwe programma Hoge Bomen is vanaf zaterdag 11 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in eerste aflevering Hoge Bomen: Rachel Hazes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen