Legendarische pannenkoekenbar-aflevering Ik vertrek zaterdag op NPO 1

Legendarische pannenkoekenbar-aflevering Ik vertrek zaterdag op NPO 1
Theo en Jolanda in Gambia

Kijktip :

Op de late zaterdagavond kun je met plaatsvervangende gêne en de nodige hilariteit genieten van een legendarische Ik vertrek-aflevering op NPO 1. De aflevering van Theo en Jolanda uit Emmeloord, die een pannenkoekenbar in Gambia willen beginnen, was in 2017 voor het eerst op tv.

Container vol
Op de vraag hoe ze in godsnaam op dit bizarre idee zijn gekomen, antwoorden Theo en Jolanda: "Iedereen houdt van pannenkoeken en pannenkoeken heb je nog niet aan de smiling coast." En dus laten ze vijf volwassen kinderen achter in Nederland en gaan ze met een container vol pannen, poedersuiker en stroop naar de badplaats Kololi. Daar nemen ze voor een eenmalig bedrag en een maandelijkse huur een oude snackbar over.

Blijven lachen
Bij de snackbar krijgen ze gratis een paar dode ratten en een kapotte frituurpan, maar het kan Theo en Jolanda niets schelen: zij maken zich niet langer druk om kleine tegenslagen. Al snel wordt hun positieve instelling echter flink op de proef gesteld. In Gambia blijkt pannenkoekenmeel toch lastiger verkrijgbaar dan gedacht, het personeel is er niet altijd betrouwbaar en Kololi is tijdens het laagseizoen compleet uitgestorven. Het devies: blijven lachen.

De aflevering van Ik vertrek over Theo en Jolanda in Gambia is op zaterdag 11 april om 23.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Legendarische pannenkoekenbar-aflevering Ik vertrek zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV