Vanavond op tv: cabaret van Youp van 't Hek, nieuw programma Kijkbuis Kids en meer

Vanavond op tv: cabaret van Youp van 't Hek, nieuw programma Kijkbuis Kids en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 april

Kijktip :

Vorige week (vrijdag 3 april) was er een cabaretvoorstelling van Bert Visscher te zien op NPO 1 en deze week is het de beurt aan Youp van 't Hek. Verder onder meer het nieuwe programma Kijkbuis Kids op SBS 6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Verborgen verleden: Annechien Steenhuizen

NPO 2
20:35 uur

In deze aflevering van Verborgen verleden wil NOS Journaal-presentatrice weten of ze Zuid-Europese of Aziatische roots heeft. Die vraag heeft ze al vaak gekregen. Nu moet het antwoord op die vraag maar eens worden onthuld. Dat antwoord blijkt toch weer heel anders dan ze had verwacht. Annechien stuit op meer onverwachte verhalen: een voorouder die rond 1800 prachtige landkaarten ging tekenen, een voormoeder die een Oranje bij haar in huis opnam en het verhaal van een heuse legeraanvoerder.


Cabaret: Youp van 't Hek - Met de kennis van nu

NPO 1
20:35 uur

BNNVARA zendt al snel na de afsluiting van de succesvolle tour Youp van 't Heks cabaretvoorstelling Met de kennis van nu uit. Een 16-jarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin. Allemaal met de kennis van nu. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu.


Start: Fast and the Furious-reeks

Veronica
21:30 uur

Veronica start vanavond met de actiefilmreeks van The Fast and the Furious. Alle delen komen de komende vrijdagen voorbij. Telkens om 21:30 uur, na Veronica Inside. Vanavond het eerste deel: The Fast and the Furious uit 2001. FBI-agent Brian O'Conner gaat undercover om een bende overvallers te ontmaskeren. Dominic Toretto, de leider van de bende, is bezeten van auto's en organiseert illegale straatraces.


Nieuw: Kijkbuis Kids

SBS 6
21:45 uur

In het nieuwe programma Kijkbuis Kids is te zien hoe kinderen thuis op de bank naar volwassen tv-programma's kijken. In het hele land worden verschillende woonkamers ingericht met camera's, zodat ze alle reacties van de kinderen op de bank kunnen registreren. De kinderen kijken naar bekende programma's zoals Down met Johnny en Sterren op het Doek, maar ook nieuwe programma's als De Alleskunner van SBS6 en Au Pairs van NPO 3.


Topfilm: Intouchables

NPO 2
00:20 uur

NPO 2 zendt aan het begin van de nacht van vrijdag op zaterdag de hooggewaardeerde Franse dramafilm Intouchables uit. Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in één van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: cabaret van Youp van 't Hek, nieuw programma Kijkbuis Kids en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV