Nieuw seizoen The Dateables vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen The Dateables vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Bijzondere vrijgezellen op zoek naar de liefde

Kijktip :

Tot 2018 werd The Dateables uitgezonden onder de weinig vleiende naam The Undateables. De zestien bijzondere vrijgezellen in het nieuwe seizoen willen juist laten zien dat ze wél dateable zijn. Ze gaan op zoek naar de liefde van hun leven.

Beperking
De vrijgezellen in The Dateables hebben allemaal een fysieke of geestelijke beperking, ze willen niet dat dat hun liefdesleven belemmert. De makers van het programma gaan op zoek naar de perfecte match voor de kandidaten en dan begint het grote liefdesavontuur - compleet met kriebels en verliefdheid, maar ook onzekerheden en afwijzingen.

Niet stinken!
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maken we kennis met de 22-jarige Manon. Ze heeft niet-aangeboren hersenletsel, maar laat zich hierdoor niet uit het veld slaan: ze werkt bij brownies&downies en woont op zichzelf. Ze wil nu alleen nog een lieve vriend, maar ze stelt wel een belangrijke voorwaarde: hij mag niet stinken. Verder zien we in deze aflevering ook Pieter, die een bochel heeft, en de licht verstandelijk beperkte Natashia.

Het nieuwe seizoen van The Dateables is vanaf dinsdag 14 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Dateables terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Dateables vanaf dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV