Vrijdag in Jinek: Wopke Hoekstra over het akkoord met de Eurogroep

Vrijdag in Jinek: Wopke Hoekstra over het akkoord met de Eurogroep
Dit zijn de gasten van vrijdag 10 april 2020

Kijktip :

De komende tijd maakt Eva Jinek extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Benieuwd naar de gasten van vrijdag 10 april? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - vrijdag 10 april 2020

  • We kunnen niet meer naar het theater om onze favoriete cabaretiers te zien, terwijl het juist nu heerlijk is om even keihard te lachen. Gelukkig kan je online duizenden uren cabaret kijken, maar wat moeten we kiezen? Theo Maassen speelt daarom als gids en deelt zijn favorieten bij Jinek.

  • Hij scoorde een enorme hit met Rollercoaster en ging een prachtige zomer tegemoet vol concerten en festivals. Maar dat loopt nu helaas helemaal anders.Danny Vera zit thuis, maar is verre van stil. Bij Jinek speelt hij vanavond zijn nieuwste nummer Hold on to let go.

  • Voorzichtig optimisme op de intensive care nu het aantal opnames begint te stabiliseren, maar ook voor dit paasweekend luidt de boodschap: blijf thuis. Bij Jinek praat Diederik Gommers, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, ons bij over de huidige situatie.

  • Na een week onderhandelen zijn de eurolanden het eens over het financiële antwoord op de coronacrisis. Er worden er honderden miljarden vrijgemaakt om de eurozone te redden. Minister van Financiën Wopke Hoekstra was misschien wel het strengst van iedereen. Is hij tevreden? Vanavond zal hij erover praten bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Wopke Hoekstra over het akkoord met de Eurogroep of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier