Herman den Blijker in nieuw SBS-programma Herman Helpt Een Handje

Herman den Blijker in nieuw SBS-programma Herman Helpt Een Handje
Herman zet culinair Nederland in het zonnetje

Nieuws :

Herman den Blijker start op dinsdag 21 april met een nieuw programma voor SBS6. In Herman Helpt een Handje gaat Herman naar mensen toe om ze – op verantwoorde afstand – vanuit zijn foodtruck te verrassen met een lekkere maaltijd.

Iets lekkers bereiden voor de mensen die het land draaiende houden en nu geen tijd hebben om uitgebreid koken: dat is wat Herman gaat doen.

Foodtruck
In zijn foodtruck scheurt hij door het hele land op weg naar ziekenhuizen, voedselbanken, teams van het Rode Kruis en zoveel mogelijk andere mensen die druk bezig zijn om Nederland door de Coronacrisis te helpen.

Kijkje in de keuken
Hij neemt een kijkje in hun keuken en terwijl hij een heerlijke maaltijd voor ze maakt, steekt hij ze een hart onder de riem, maar wil hij natuurlijk ook horen hoe het gaat.

Houden ze het nog wel vol? Herman is er voor iedereen die een culinair steuntje in de rug kan gebruiken, zoals ouderen die nu in sociale isolatie leven of ouders die moeten multitasken met thuiswerken en tegelijk de kinderen begeleiden bij hun schoolwerk.

Het is mogelijk om helden in vitale sectoren en daarbuiten aan te melden via www.sbs6.nl/hermanhelpt.

Herman Helpt een Handje is vanaf 21 april elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Herman Helpt een Handje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Herman den Blijker in nieuw SBS-programma Herman Helpt Een Handje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier