Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 16

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 16
Kijktips voor 11 t/m 18 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Netflix)
Een van de populairste documentaires van Netflix op dit moment kan niet op het lijstje kijktips ontbreken, zeker omdat de achtste aflevering dit weekend verschijnt. Bekijk hier waar je Tiger King kunt bekijken.

Lees hier de serierecensie van Tiger King.

2. ZeroZeroZero (NPO)
Het drama is een verfilming van het boek van Roberto Saviano, de Italiaanse auteur die eerder verantwoordelijk was voor Gomorra. Deze keer draait het om een cocaïnetransport, waarbij het wereldwijde netwerk dat zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop een miljoenen verslindende en gewelddadige bedrijfstak is. Bekijk hier waar je ZeroZeroZero kunt bekijken.

3. Once Upon a Time in Hollywood (Netflix)
De negende Tarantino-film staat dit weekend, op Tweede Paasdag, op Netflix. Vervallen ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntman en goede vriend Cliff Booth (Brad Pitt) willen weer meer succes met hun carrière. Bekijk hier waar je Once Upon a Time... In Hollywood kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Once Upon a Time in Hollywood.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


4. The Walking Dead: World Beyond, S1 (Amazon Prime, 13 april)
Twee zussen verlaten samen met twee vrienden een veilige comfortabele plek en trotseren bekende en onbekende gevaren op een belangrijke zoektocht. Ondertussen worden ze achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen willen schaden. Bekijk hier waar je The Walking Dead: World Beyond kunt kijken.

5. Criminal Minds, S1-14 (Amazon Prime, 13 april)
Zo goed als de volledige serie van Criminal Minds is te zien op Amazon Prime. De serie volgt een speciale eenheid van de FBI die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. Bekijk hier waar je Criminal Minds kunt bekijken.

6. Central Intelligence (Netflix, 14 april)
CIA-agent (Johnson) werd als kind gepest en gaat nu naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. Bekijk hier waar je Central Intelligence kunt streamen.

Lees hier de Gids.tv klassieker-recensie van Central Intelligence.

7. Outer Banks (Netflix, 15 april)
De serie volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina. Als door toedoen van een orkaan de electriciteit de hele zomer uitvalt, worden ze gedwongen ingrijpende keuzes te maken. Bekijk hier waar je Outer Banks kunt bekijken.

8. Zuidas (Netflix, 16 april)
De recent afgestudeerde rechtenstudente Sabia heeft een aanstelling gekregen op het prestigieuze advocatenkantoor Van de Sande Grinten Meijer. De partners proberen de kwaliteit en de zichtbaarheid van het kantoor koste wat kost hoog te houden in een machtsbeluste en statusgevoelige wereld. Bekijk hier waar je Zuidas kunt bekijken.

9. Sergio (Netflix, 17 april)
Sérgio Vieira de Mello is Braziliaans diplomaat van de Verenigde Naties. In het jaar 2003 reist hij als Hoge Commissaris voor de Mensenrechten naar Irak om er vrede te bewerkstelligen. Niet enkel zijn werk houdt hem bezig, ook zijn partner Carolina is steeds in zijn gedachten en hij koestert de wens om meer tijd met haar door te brengen. Dan volgt tragisch nieuws.. Bekijk hier waar je Sergio kunt kijken.

10. #BlackAF (Netflix, 17 april)
De bedenker van de serie Black-ish debuteert als acteur in deze serie. De serie geeft een satirisch kijkje achter de schermen bij een zwart gezin dat voldoende 'nieuw geld' te spenderen heeft. Bekijk hier waar je #BlackAF kunt bekijken.

11. Ocean's 8 (Netflix, 17 april)
Dit keer geen 11 mannen, maar 8 vrouwen die de Ocean's-franchise dragen. Het zijn Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Rihanna, Sandra Paulson, Awkwafina, Mindy Kaling Amita en Helena Bonham Carter spelen de hoofdrollen. Bekijk hier waar je Ocean's 8 kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 16 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV