Zaterdag bij Op1: Pieter Schoen, Philip Freriks over De Slimste Mens en meer

Zaterdag bij Op1: Pieter Schoen, Philip Freriks over De Slimste Mens en meer
Dit zijn de gasten van zaterdag 11 april 2020

Nieuws :

Op zaterdag 11 april is het de beurt aan Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen om de extra zaterdag-editie van Op1 te presenteren. Dit duo presenteert ook elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

  • Topondernemers Won Yip en Pieter Schoen helpen startende ondernemers op weg in een nieuwe serie van Dragon’s Den. Ze geven tips voor ondernemers in coronatijd.

  • Internist Frank van de Veerdonk en apotheker Roger Brüggemann hebben ontdekt waarom het coronavirus zo huishoudt in de longen en vertellen wat daar tegen te doen is.

  • Zorgbestuurder Wim Martens merkt wat het gebrek aan schorten en mondkapjes met zijn duizend medewerkers doet. Ze durven nauwelijks nog aan de slag te gaan.

  • Joost Verlaan hoopt op korte termijn drie miljoen mondkapjes te kunnen leveren.

  • Philip Freriks komt vertellen over de online Slimste Mens pubquiz die maandag wordt gespeeld. Oud-winnaar van de Slimste Mens Angela de Jong geeft strategische tips.

  • Jos Pielage overleefde op het nippertje corona. Hij lag acht dagen op de Intensive Care. Hoe is het nu met hem?

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag bij Op1: Pieter Schoen, Philip Freriks over De Slimste Mens en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV