Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Nog twee dates en Dragons' Den

Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Nog twee dates en Dragons' Den
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 april

Kijktip :

Vanavond zijn de laatste dates van Boer zoekt Vrouw te zien op NPO1. Daarnaast is het succesvolle businessprogramma Dragons' Den na tien jaar terug op televisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

NPO 2
NPO 2
19:35 uur

In deze documentaire is een portret te zien van Albert Gemmeker, de SS-commandant van Kamp Westerbork. Onder zijn verantwoordelijkheid werden zo'n 80 duizend Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Er wordt een portret van de man geschetst aan de hand van gesprekken met oud-gevangenen van Westerbork, een kleindochter van Gemmeker en de Duitse onderzoeksrechter die de zaak-Gemmeker destijds onder zich had.

Bekijk binnenkort ook de Videoland-film Gemmeker.


Boer zoekt Vrouw: nog twee dates

NPO 1
NPO 1
20:20 uur

Bij boerin Annemiek komen wat vriendinnen langs die allemaal dol zijn op paarden. Iets waar Erik vol over mee kan praten, maar voor Jelte is dat een stuk lastiger. Boer Jan zet Vera en Nienke weer aan het werk op de zorgboerderij. Angela en Vera, de dames bij boer Geert, zijn twee totaal verschillende types, maar komen de week prima door. Ook Geert heeft het naar zijn zin. Karine, een van de logees bij boer Geert Jan, wil gaan schilderen. Ze vraagt Geert Jan mee en kan dan meteen vragen wat hij van haar vindt, want dat weet ze eigenlijk nog steeds niet. Ook Jacqueline krijgt maar weinig hoogte van hem. Ondertussen is boer Bastiaan nog steeds druk op het land, de witlofpennen moeten worden geoogst, en heeft hij geen tijd voor zijn vrouwen. Milou en Elise moeten zichzelf zien te vermaken.


Nieuw: Dragons' Den

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

In Dragons' Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Veertig ondernemers willen allemaal van hun bedrijf een wereldsucces maken. De pitchers krijgen één kans om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af.

Ondernemers
De succesvolle ondernemers die de deelnemers beoordelen zijn:

  • Michel Perridon (oud-eigenaar van computeraccessoire-merk Trust)
  • Pieter Schoen (serial-entrepreneur en oud-eigenaar van de Nederlandse Energie Maatschappij)
  • Nikkie Plessen (eigenaar modeconcern NP Fashion)
  • Won Yip (horeca-ondernemer, eigenaar en oprichter van de Yip Group)
  • Shawn Harris (oud-eigenaar Nature's Pride, eigenaar investeringsmaatschappij Orange Wings)


Cabaret: Paulien Cornelisse - Om mij moverende redenen

NPO 3
NPO 3
21:55 uur

De vierde en meest recente cabaretvoorstelling van Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen. Wat is er aan de hand met mensen die te hard 'eh' zeggen? Waar zit de 'meelulspier'? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? In deze voorstelling zal Paulien Cornelisse in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken.


Tegenlicht: Nederland belastingparadijs

NPO 2
NPO 2
22:20 uur

De superrijken betalen in de wereld véél te weinig belasting en dragen daarmee bij aan de toenemende ongelijkheid en aan de armoede van de publieke dienstverlening. Nederland is een onderdeel van dat probleem: het is een belastingparadijs voor de superrijken. Filantropen geven gul, maar ontwijken vaak de normale belastingen. Waarom belasten we de rijken niet net als gewone burgers? En wat zou het opleveren als we dat wel zouden doen?


Nieuw: Een jaar op Overkempe

NPO 1
NPO 1
23:50 uur

Ongeveer 135 jongeren en volwassenen met een verstandelijke, fysieke of meervoudige beperking proberen op Overkempe, onder professionele begeleiding, alles uit het leven te halen wat erin zit. Ivo Niehe vroeg zich af: hoe gaat het er nu eigenlijk echt aan toe in zo'n gemeenschap? Een jaar lang werd er, met tussenpozen, gefilmd. Ivo Niehe sprak met veel van de bewoners, hun familie en de mensen die er werken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Nog twee dates en Dragons' Den of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV