Zondag in Op1: Hans Leijtens en Goran Aleksendric over grensbewaking

Zondag in Op1: Hans Leijtens en Goran Aleksendric over grensbewaking
Dit zijn de gasten van zondag 12 april

Nieuws :

De zondag-editie van de dagelijkse talkshow Op1 wordt gepresenteerd door het duo: Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit zijn de gasten van deze zondag:

  • Bob Eilers en zijn collega’s lieten zich twee weken met hun zwaar gehandicapte cliënten opsluiten toen één van hen corona kreeg. Ze zorgden voor hen totdat iedereen weer beter was. Gedragsdeskundige Anne Scholte stond hen bij.

  • Het coronavirus blijft onvoorspelbaar. Wat doet dat psychologisch met ons zorgpersoneel? Spoedeisende hulparts Gor Khatchikyan schuift vanavond aan om er over te vertellen.

  • Luitenant-generaal Hans Leijtens van de Marechaussee vertelt over het belang van het bewaken van onze grenzen.Goran Aleksendric had zijn handen vol aan de Duitse toeristen bij de grens.

  • Gerdi Verbeet vertelt over het belang van het herdenken op 4 en 5 mei. Hoe gaan we dat doen zonder publiek op de Dam en zonder de bevrijdingsfestivals?

  • Ilse DeLange vertelt over haar nieuwe muziek en hoe ze in deze moeilijke tijd in contact blijft met haar fans.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Hans Leijtens en Goran Aleksendric over grensbewaking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV